XXL-RYHMÄ -Matalan kynnyksen liikunta

XL-jumppa on ylipainoisille naisille, jotka haluavat nauttia liikunnan ilosta. Harjoitamme koko kehoa monipuolisesti, edeten rauhalliseen tahtiin.

Jos koet, että ylipaino on estänyt sinua nauttimasta liikunnan ilosta, niin tämä ryhmä on sinua varten

SUUNNITELTU PLUS KOKOISILLE LIIKKUJALLE

Polville hellää liikuntaa, joka vahvistaa kehon tukevia lihaksia ja antaa vahvan sekä terveen olon. Käytämme monipuolisesti erilaisia välineitä hyödyksemme, mm. keppiä, käsipainoja, kahvakuulia sekä kuminauhoja. Treenit aloitetaan rauhallisesti, jotta mukaan on helppo hypätä.

EMME: Laihduta aktiivisesti. Liikunta sopii osaksi elämäntapamuutosta mutta tässä ryhmässä fokus ei ole painon pudottamisessa vaan keskitymme kehon vetreyttämiseen sekä vahvistamiseen.

TARVITTAVA ALOITUSKUNTO: Jos pystyt hoitamaan päivittäisiä askareita (kumartumaan, nostamaan esineitä) sekä kävelemään yhtäjaksoisesti vähintään 20 minuuttia kerralla, olet riittävän hyväkuntoinen aloittaaksesi jumpan.

Ajankohta: 17.5.-28.6.2023 keskiviikkoisin klo 18:15-19:15

Kurssin hinta: 70€/hlö (sis 7 treeniä)

Paikka: TreeniMesta (Launeenkatu 12)

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kausimaksuja ei palauteta kauden alettua. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla TreeniMestalla kortilla, käteisellä tai laskulla.

Kurssille mahtuu 12 osallistujaa. Kurssi pidetään, jos osallistujia on riittävästi.

Ilmoittauttuminen 14.5.2023 mennessä numeroon miellummin tekstiviestillä 040 7758513 tai sähköpostiin: janna.siven@hotmail.com

Lisää tiedot: 040 7758513, Janna Siven (Personal Trainer, ryhmäliikunnanohjaaja)